Bloem en Blad Decorum verhuist naar World Horti Center

  Decorum verhuist naar World Horti Center

  0

  In januari neemt telersvereniging Decorum Company haar intrek in het World Horti Center in Naaldwijk. Woensdag 29 november tekende John Grootscholten, bestuursvoorzitter van Decorum, de participatieovereenkomst.

  Met een ruimte van 400 m² is Decorum de grootste participant op de Food & Flowers afdeling van het innovatieve centrum. De 15 medewerkers van Decorum krijgen een werkplek en bovendien is een assortiment van de producten van de 60 aangesloten potplanten- en bloementelers in een permanente presentatie aanwezig.

  Mark Zwinkels, projectmanager Food & Flowers WHC (links), en John Grootscholten, voorzitter bestuur coöperatie Decorum tekenen de overeenkomst.

  Het World Horti Centrum ontvangt jaarlijks ruim 25.000 vakbezoekers vanuit de hele wereld. Het wil een bijdrage leveren aan de verbetering van het welzijn van mensen door oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van waterkwaliteit, voedselvoorziening, voedselveiligheid en duurzaamheid. De officiële opening vindt 7 maart 2018 plaats.

  Bron en foto: Decorum

  Reageer op dit artikel

  avatar