Eelde aangesloten op concernsysteem Royal FloraHolland

  Locatie Eelde is met zijn IT aangesloten op het concernsysteem van Royal FloraHolland. Het fysiek veilen is verdwenen, maar de tribune is gebleven. Eelde past vanaf vandaag nieuwe verkooptechnieken en een nieuwe manier van logistieke afhandeling toe.

  Royal FloraHolland heeft Eelde aangesloten op het concernsysteem. Eelde schakelt over op de modernste veil- en verkooptechnieken en een nieuwe manier van logistieke afhandeling. Consequentie is dat het fysieke veilproces is verdwenen.

  100% beeldveilen

  In Eelde hebben klanten nu de mogelijkheid om via U-KOA en klokvoorverkoop in te kopen. Kwekers kunnen een eigen minimumprijs invoeren. Eelde is bovendien als eerste locatie van RFH op fulfilment gezet. Klokvoorverkoop en klokhandel worden voortaan uit voorraad bij de klant afgeleverd. Omdat Eelde orderpickt, is ze gestopt met fysiek veilen.

  Schouwen is nog altijd mogelijk. De tribune is bovendien open en klanten kunnen – via KOA – op de tribune blijven inkopen. Om klanten tegemoet te komen, probeert RFH samen met hen de beleving van het fysiek veilen zo dicht mogelijk te benaderen. Bij binnenkomst van de bloemen en planten fotograferen medewerkers van de veiling alle karren in een fotostraat.

  Eelde toont de foto’s tijdens het veilproces levensgroot op de klokkenwand. Klanten zien de kar die geveild wordt en de kar die erna komt.  Via KOA zien kopers de foto’s van de kwekers en er is de mogelijkheid om via een livestream de wand in de afmijnzaal te volgen.

  Kopers toonden zich vanmorgen tevreden over de foto’s op de klokkenwand. De verdeling via het orderpicken werd gehinderd door een software storing.

  Lees hier meer over de plannen in Eelde.

   

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties