Eindshow Zone.college in Zwols theater

In theater De Spiegel in Zwolle presenteren zeventig studenten Bloem&Styling van Zone.college op woensdag 26 juni hun mooiste creaties. Het thema van de eindshow is FlowerFusion. De kleurrijke en innovatieve werkstukken worden geshowd op het podium en gepresenteerd in de foyer van het Zwolse theater. Een aantal werkstukken is vervolgens te bewonderen tijdens PROTO, het tiendaags Art & Design event in de binnenstad.

FlowerFusion staat voor spelen met kleuren, vormen en (natuurlijke) materialen, het mixen van stijlen en het toepassen van complexe technieken. Resultaat: meer dan honderd bijzondere werkstukken, zoals innovatieve arrangementen, bruidswerk, showboeketten, kransen en plantenarrangementen.

Alle examenwerstukken zijn beoordeeld door vakdocenten en vakgenoten uit het bedrijfsleven. De studenten zijn aanwezig om hun werk toe te lichten en vertellen welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. Tijdens FlowerFusion geven Carline Refuge (Nederlands kampioen Bloemschikken) en Silke Schoenaker (Ambassadeur mbo) ook een inkijkje in hun vakmanschap.

Een aantal werkstukken krijgt na FlowerFusion een plek op het tiendaagse Art & Design event PROTO. Op zes locaties is de Zwolse binnenstad (Schouwburg Odeon, Stadkamer, Waanders In de Broeren, Theater De Spiegel, Kinki Kappers, Stadhuis) kunnen bezoekers nog nagenieten van de werkstukken.

Bron: Zone.college | Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties