Ferry Maat stelt Bromelia-playlist samen

Muziekkenner en dj Ferry Maat, bekend van de Soulshow, heeft een speciale playlist samengesteld voor Bromelia: Bromeliastyle. Vanaf 1 september is de muzieklijst via Spotify te beluisteren. Nederlandse en Belgische Bromeliakwekers willen het vrolijke gevoel dat de planten uitstralen, met de playlist promoten.

Inhakend op de nieuwe trend dat muziek voor optimale plantbeleving zorgt, heeft muziekkenner Ferry Maat een speciale playlist voor bromelia samengesteld: Bromeliastyle. ‘Zo ontsnap je tussen de bromeliaplanten even aan de drukte van alledag en krijg je heerlijke tropische vibes. Op de playlist staan onder meer liedjes van Sergio Mendes, Juan Luis Guerra, Emilio Santiago, Gloria Estefan en Rolf Sanchez’ , aldus de kwekers verenigd in Bromelia Info.

‘Er zijn diverse onderzoeken die suggereren dat planten extra goed groeien en bloeien op muziek. Daarom presenteren we een speciale muzieklijst voor bromelia’s. Die zorgt in elk geval dat het vakantiegevoel groeit en geeft je optimale plantbeleving’, aldus Elly Bak namen de Nederlandse en Belgische Bromeliakwekers.

Wegdromen tussen de bromelia’s

Radiolegende Ferry Maat heeft de muzieklijst samengesteld. ‘Als geen ander is hij in staat om de juiste muziek te selecteren. Dat komt uiteraard door zijn jarenlange ervaring als dj maar ook doordat Ferry Maat tegenwoordig op Bonaire woont. Een van de natuurlijke habitats van bromelia’, vertelt Elly. Ferry Maat: ‘Met deze muziek is het zomerse vakantiegevoel altijd binnen handbereik. Luister naar mijn favoriete nummers en droom weg tussen de bromeliaplanten.’

Bron en foto’s: Bromelia.info

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties