Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends FleuraMetz gaat naar China

  FleuraMetz gaat naar China

  0

  FleuraMetz start samen met de Hasfarm Group een joint-venture in China: Hasfarm FleuraMetz Flowers. Beide partijen verwachten hun positie op de Chinese markt te versterken door deze stap.

  Hasfarm Group is een grote producent en distributeur van snijbloemen en potplanten in Azië en Oceanië. Zo leveren zij aan lokale groothandelaren en bloemisten in onder andere China. Door de joint-venture met FleuraMetz verwacht Hasfarm Group dat zij een meer complete partner wordt voor hun klanten. Het aanbod wordt verrijkt. Naast assortiment zal de joint-venture ook exclusieve IT- en marketingdiensten gaan aanbieden aan geselecteerde groothandelspartners in China.

  Hasfarm FleuraMetz Flowers Ltd. start zijn activiteiten in juli 2019 en zal opereren vanuit het gezamenlijke distributiecentrum in Shanghai. De nieuwe joint-venture zal zichzelf presenteren tijdens de International Flower Expo of China van 12 tot 14 juli in Kunming.

  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar