Florale kunst in Roden

Verschillende (bloem)kunstenaars exposeren hun werk op de expositie Florale Kunst in Kunstencentum K38 in Roden. Gemeenschappelijk in alle werken in de natuur als inspiratiebron en invalshoek.

De expositie biedt een podium aan niet-alledaags bloemwerk, ruimtelijke florale objecten, fotografie en schilderkunst. De deelnemende kunstenaars zijn: Ben Clevers, Anita Hoekstra, Jantine Koppert, Minny van der Vlugt, Annie Kok, Annemarije Mellema, Yui Kubo, Laura Schilderinck, Gertie Grotenhuis, Dafne Kaiser, Arend Kok, Frits Driesen, Jan van der Kamp, Johan Wolfard en Johannes Bosgra.

Speciaal voor deze tentoonstelling hebben ook leerlingen van daltonschool De Ronerborg uit Roden florale werken gemaakt. Deze zijn te zien op de bovenverdieping van het kunstencentrum. Daarnaast is er werk te zien van studenten van de Floral Academy in Ede, zijn er lezingen op zondagmiddag en workshops voor jongeren op woensdagmiddag. De expositie is te bezoeken van 14 mei tot en met 6 juni ’s middags van 13.00 tot 17.00 uur.

Bron en beeld: Kunstencentrum K38

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
www.binance.com registrera dig

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.