Flower Art Museum opent weer op 5 juni

Na tweeëneenhalve maand van sluiting mogen de musea in Nederland op 1 juni weer voorzichtig open. Het Flower Art Museum in Aalsmeer ontvangt vanaf vrijdag 5 juni weer bezoekers.

In de maanden dat het musea vanwege de coronacrisis moest sluiten is de daktuin met hulp van de vrijwilligers opgeknapt. Vanaf juni gaat deze open en zijn er kunstwerken te zien van leden van het Mozaïekgilde, een vereniging van professionele mozaïekkunstenaars. Een van de andere projecten is de inrichting van een mini-museum in het nieuwe FloriWorld.

Tickets reserveren

Voor de heropening zijn maatregelen getroffen om bezoekers zo goed en veilig mogelijk te ontvangen. Door de ruime opzet van de tentoonstellingszalen kan worden volstaan met een aantal eenvoudige maatregelen om voldoende afstand te houden. De koffiecorner blijft voorlopig nog gesloten, wel is de museumwinkel open. Volgens de landelijke richtlijnen moeten bezoekers vooraf online tickets reserveren.

Het museum is in juni elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Op dit moment zijn de thematentoonstelling ‘Bomen in Beeld’, de mozaïektentoonstelling ‘Bloem, de natuurlijke verleider’, werk van kunstenaars Joris Kuipers en Aleksander Willemse en van kunstenaarscollectief Tropisme te zien.

Bron en foto’s: Flower Art Museum

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties