Geen najaarsshow bij FloraZON

FloraZON organiseert dit jaar geen najaarsshow. Het is volgens de organisatie niet mogelijk om de grote aantallen bezoekers die normaliter op het event afkomen te ontvangen. Daarom wordt de show geannuleerd.

De extra openingstijden in het laatste weekend van september komen hiermee ook te vervallen. FloraZON is deze dagen regulier geopend: zondag 27 september van 08.00 – 12.00 uur en maandag 28 september van 05.30 – 20.00 uur.

Vanaf donderdag 1 oktober presenteert het groothandelscentrum de najaars-, winter en kerstcollectie in de schappen. Het is zaterdag 3 oktober (Duitse feestdag) extra geopend van 06.00 -16. 00 uur en zondag 4 oktober van 08.00 – 16.00 uur.

Voorzorgsmaatregelen

Alle bedrijven binnen FloraZON blijven de bestaande voorzorgsmaatregelen betreft COVID-19 strikt volgen. Kom indien mogelijk alleen, en maximaal met twee personen. Het gebruik van een wagen is verplicht en vanzelfsprekend wordt de 1,5 afstand in acht genomen. Het groothandelscentrum is met meerdere personen op afspraak te bezoeken.

Bron en foto: FloraZON

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties