Najaarsshow New Floral Experience bij FloraZON

Op zondag 29 en maandag 30 september vindt bij FloraZON in Venlo de najaarsshow New Floral Experience plaats. De organisatie belooft ‘een florale beleving met volop inspiratie voor het najaar, de winter en natuurlijk kerst’.

De show zit boordevol activiteiten. Zo geeft floral designer Stefan van Berlo de wervelendeshow ‘Hello it’s me’ in het speciale Amaryllistheater. Franky Bollingh gaat bezoekers verrassen met de show ‘Let’s fire your imagination’ en Sandra Attema geeft Cymbidiumliefhebbers een florale herinnering in een heuse tattooshop die voor deze dag wordt ingericht. Techniek is de basis volgens Nicolle Boerma, die dit vanuit haar klaslokaal zal prediken en dan zijn er ook nog inspirerende demonstraties van Desiree Glasbergen en Ilse Rambags.

Samen met branchevereniging VBW introduceert Alflora de nieuwe thema’s en trends voor het najaar en de winter. Deze worden gepresenteerd aan de hand van vier consumententypes. De show is op zondag 29 september van 8.00 tot 16.00 uur en op maandag van 16.00 tot 22.00 uur te bezoeken. Gratis entreekaarten zijn aan te vragen via info@florazon.nl.

Bron en foto: FloraZON

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties