Gerbera en roos sieren Prinsjesdag

  De voorbereidingen voor Prinsjesdag zijn in volle gang. De Haagse bloemist Ton Verzijl heeft samen met Roy van Kester van Dümmen Orange persoonlijk de beste gerbera’s en rozen in de Aalsmeerse showkas van het veredelingsbedrijf geselecteerd.

  Er zullen meer dan 4.000 gerbera’s, germini’s en grootbloemige Avalanche-rozen in de exclusieve bloemdecoraties in de Ridderzaal verwerkt worden, onder meer pal naast de troon. Roy van Kester, marketingspecialist snijbloemen van Dümmen Orange: ‘We voelen ons even hofleverancier en het is een mooie promotie voor de gerbera. Ook onze Avalanche+-rozen passen met hun vorstelijke uitstraling perfect in een entourage als de Ridderzaal.’ De bloemkeuze en kleurstelling zijn in samenspraak met de Eerste Kamer, als organisator van de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal, gemaakt.

  Dit jaar is gekozen voor pasteltinten met donkere accenten als contrast. In de bloemdecoraties in de Ridderzaal zullen onder meer de volgende bloemen verwerkt worden: Gerbera Terra Marsala, Arik en Laureen; Germini Dusk, Dixon, N’Sync en Cookies ’n Cream en Rosa Peach Avalanche+ en Myllena.

  Vijfde keer

  Ton Verzijl van Bloemsierkunst ’t Toefje uit Den Haag heeft deze eervolle opdracht voor het vijfde jaar op rij toegewezen gekregen. Na Prinsjesdag worden de bloemen bij diverse verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag aangeboden.

  Bron en foto: Dümmen Orange

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties