Gerbera United lanceert online inspiratiemagazine

Gerbera United lanceert dit jaar voor het eerst een online inspiratiemagazine. Na de aanplanting van nieuwe Gerberarassen presenteren kwekers WP van den Berg en Dick Kooij hun noviteiten aan de internationale export, handel en bloemist.

In het kader van duurzaamheid en de groeiende focus op online marketing is besloten het nieuwe inspiratiemagazine online te verspreiden. ‘We laten bloemisten, in- en verkopers graag zien dat de bloemen binnen ons assortiment bijzonder goed met elkaar te combineren zijn. We tonen maar liefst twintig noviteiten, bieden nieuwe interieurinspiratie en delen onze top 10 online bestsellers’, aldus WP van den Berg.

Creaties van bloemisten

Om inspiratie te delen met elkaar is dit jaar ruimte in het magazine beschikbaar gesteld waar bloemisten hun creaties met gerbera’s laten zien. Dit kan door op sociale media een foto te posten onder #gerberasmakemehappy. In de volgende versie van het magazine worden zoveel mogelijk beelden gedeeld. De assortimentsposter wordt dit jaar wel fysiek uitgegeven. Deze biedt een overzichtelijk en compleet overzicht van het totale assortiment.

Bron en foto’s: Gerbera United

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties