Heleen Valstar hoofdarrangeur Belevingskas Floriade 2022

Heleen Valstar is gekozen als hoofdarrangeur van de Belevingskas bij Floriade Expo 2022. Ze wordt verantwoordelijk voor het ontwerp met als thema GREEN LOVE, voor de organisatie, regie, invulling en realisatie van deze kas. Daarbij werkt zij nauw samen met het Floriade-Tuinbouwteam en de deelnemers in de Belevingskas.

‘Mijn ambitie is om in de belevingskas een show te creëren die geweldig, mooi, inspirerend, educatief en interactief is. Bezoekers zullen worden verrast door kennis, ideeën en activiteiten. Als zij de kas binnenkomen, voelt het als een andere wereld, waar je je gezond en gelukkig voelt, alsof je op vakantie bent. Voor de bezoekers van Floriade Expo 2022 zal de belevingskas een onvergetelijke ervaring blijven’, vertelt Heleen Valstar.

Mooie en gezonde producten

‘De sector tuinbouw in Nederland is erg divers, we maken allemaal mooie en gezonde producten. Wij willen bij Floriade in The Green House laten zien wat de betekenis van die producten in het dagelijks leven van de mensen kan zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat de Belevingskas een must-see wordt voor alle bezoekers door de creatieve invulling van Heleen. De bedrijven uit de tuinbouwsector worden betrokken bij de invulling van de kas en aangemoedigd om te participeren om zo tot een concept te komen dat optimaal past in het thema Growing Green Cities van Floriade’, aldus Marco van Zijverden, voorzitter adviesraad Bloemen en Planten Floriade Expo 2022.

Competities en noviteiten

Heleen verzorgt de creatieve invulling voor wisselende balkon- en terrasbeplanting bij de buitenentree, het ontvangstgedeelte, het showgedeelte met permanente en wisselende shows en het podium van de Belevingskas. In het showgedeelte kunnen bezoekers zich laten inspireren door proeverijen en presentaties van bedrijven. Deze wisselende shows vormen het fundament voor de te organiseren competities en noviteitenpresentaties. Het podium presenteert een breed programma met evenementen die de bezoekers inspireren en uitdagen om zelf mee te doen, zoals bloemdesignwedstrijden en workshops. Vanaf februari 2022 wordt gestart met de inrichting.

Bron en foto’s: Floriade

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties