Heleen Valstar nieuwe hoofdarrangeur Nationale Zomerbloemententoonstelling

Heleen Valstar is de nieuwe hoofdarrangeur van de Nationale Zomertentoonstelling in Naaldwijk. Zij en haar team volgen Fred Zuidgeest op. De 33e editie heeft als thema Flower Power.

Nadat hoofdarrangeur Fred Zuidgeest van Zuidkoop Natural Projects had aangegeven dat de 32e editie zijn laatste zou zijn, is de organisatie op zoek gegaan naar een opvolger. Die is gevonden in Heleen Valstar van Heleen Valstar BV. Dit toonaangevende bedrijf levert al dertig jaar topprestaties in drie creatieve segmenten: expo standbouw, floral art en design, aldus de organisatie. Zij is ervan overtuigd dat het enthousiaste team van Heleen Valstar BV in staat zal zijn een krachtige 33e editie van de zomerbloemententoonstelling neer te zetten.

Thema Flower Power

Fleurige patronen en kleuren, hotpants en minirokken waren uitingen van Flower Power. Het zijn daarom juist zomerbloemen die door hun kleurige uitbundigheid en uitstraling voor een goede uitwerking van het thema kunnen zorgen, vindt de organisatie. Om het thema nog meer kracht bij te zetten, is als themabloem niet voor één product, maar voor een groep zomerbloemen gekozen: de zogenaamde Zomerkanjers. Deze zomerbloemen onderscheiden zich door hun uitbundigheid, volume en kleurige verschijning.

De 33e editie van de tentoonstelling vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 september. De NZBT-keuring vormt opnieuw de basis van het evenement.

Bron: NZBT | Foto’s: Heleen Valstar BV en NZBT

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties