‘Ik heb groot respect voor Sebastian Flowers’

Freelance arrangeur Michael van Namen is de nieuwe gasthoofdredacteur van Bloem&Blad voor het eerste halfjaar van 2021. In zijn eerste editie, met als thema De Naakte Waarheid, laat hij collega-bloemisten aan het woord die allemaal vanuit de coronacrisis stappen hebben gezet om te overleven. ‘Ondernemen is niet altijd rozengeur en manenschijn en door corona is sowieso alles op z’n kop gezet. Dat je dan nieuwe wegen zoekt om je bedrijf nieuwe impulsen te geven, daar heb ik grote bewondering voor’, aldus Michael. Een van deze bedrijven is Sebastian Flowers in Italië van Bas Bierings en Frank uit het Broek.

‘Zij hebben een gigantisch mooie onderneming met winkels in hotels en eventdecoraties op de meest mooie plekken. Ik ben blij dat ik hen vaak mag helpen op deze mooie feesten.’ In deze fotoreportage, als extraatje op het artikel in Bloem&Blad, laten we de verschillende werkzaamheden van Sebastian Flowers zien.

Dit artikel verder lezen?

Wachtwoord vergeten
Nog geen abonnee?

Direct registreren

Uw voordelen

  • Het betrouwbare vakblad tien keer per jaar bij u op de deurmat
  • Vakinformatie over alle facetten van de bloemendetailhandel, de bedrijfsvoering, productpresentatie, verkoop en personeelsbeleid
  • Toegang tot online besloten artikelen en data
  • Exclusieve toegang tot digitale vakbladen database
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties