Intratuin lanceert ‘thuiswerkbox’ met planten

Ruim een kwart van de mensen die is gaan thuiswerken, verwacht dat in de toekomst te blijven doen. Om ervoor te zorgen dat het de studeerkamer, eethoek of serre aan niets ontbreekt om als productieve thuiswerkplek te functioneren, introduceert Intratuin ‘Het Groene Werken’ en lanceert de ‘thuiswerkbox’: een doos met vier planten.

‘Uit onderzoek is gebleken dat groen in je omgeving kan helpen bij het creëren van een efficiënte werkplek, waarin je productief bent. Planten stimuleren je creativiteit en dragen bij aan het concentratievermogen. Daarom kun je bij ons online de thuiswerkbox met vier planten bestellen. De box wordt bij je thuiskantoor afgeleverd’, aldus Intratuin. De box bevat een Philodendron, Pilea peperomoides, Senecio mountain fire ‘Bright Bleu’ en Sedum ‘Tornado’ en kost €24,99 (exclusief verzendkosten).

‘Het is wonderbaarlijk wat alleen al het aangezicht van een plant met mensen doet. De associatie met de natuur, buiten, rust, maakt dat we ontspannen en opladen’, zegt Lobke Samallo van Intratuin.

De komende tijd onderzoekt het tuincentrum ook de mogelijkheden van slimme groene kantoorontwerpen die natuurlijke afstand creëren. ‘De natuur, in de vorm van planten, moet een extra belangrijke functie in de anderhalve meter maatschappij krijgen. Zo blijven we allemaal gezond én productief.’

Bron en foto’s: Intratuin

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties