Kees van der Hulst verlaat na 48 jaar De Klerk

    De aandelen had hij al overgedragen aan zoon Jos. Maar vrijdag 20 januari is het echte afscheid. Dan zegt Kees van der Hulst vaarwel tegen De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting.

    De 64-jarige Kees is 48 jaar aan De Klerk in Eindhoven verbonden geweest. Als 16-jarige kwam hij naar eigen zeggen ‘In korte broek’ als een van de eerste medewerkers in dienst van Minus de Klerk. Door Kees’ talent en bevlogenheid werd hij eind jaren ’70 benoemd tot bedrijfsleider. Geleidelijk kreeg hij meer belang in het bedrijf, dat in 2002, na het overlijden van De Klerk overging op hem en zijn collega Henk Rovers.

    De Klerk-man
    Kees is een echte De Klerk-man, maar zijn hele gezin is nauw bij het bedrijf betrokken. Hij leerde er zijn vrouw kennen en nu staat zoon Jos aan het roer. Het bedrijf, dat startte als lokale bloemist, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkend bedrijf gericht op advisering, levering en onderhoud van binnengroen. Na een groot afscheidsfeest op vrijdag 20 januari, gaat Kees genieten van zijn welverdiende pensioen.

    Bron en foto: De Klerk