Maak kennis met vijftig tinten (coniferen)groen

Bloemengroothandel BabStar.nl organiseert zondagmiddag 3 november een kennismakingsmiddag met het bijzondere coniferengroen van Kwekerij Andromeda uit Loosdrecht. Kweker Wim geeft een rondleiding over de kwekerij en bloemstyliste Martine Groot maakt bloemwerk met het groen.

Coniferengroen past goed bij de komende winterperiode en Kerstmis. Volgens Bab Star en Andromeda wordt het groen nog altijd een beetje ondergewaardeerd door de bloemist. Zij vinden dat coniferengroen zeker meer aandacht verdient, ‘want het is ontzettend mooi, heel lang houdbaar en het past goed bij kerst als basis voor vele bloemwerken. Het is beschikbaar in zeker wel 50 tinten groen en mede daardoor veelzijdig te gebruiken en het ruikt ook nog lekker! ‘Al het groen van kwekerij Andromeda heeft keurmerk MPS-A+ en is dus ook geschikt voor de duurzame bloemist.

Rondleiding

De kwekerij is landelijk gelegen in de buurt van de Loosdrechtse plassen Kweker Wim Steman geeft zondagmiddag 3 november een rondleiding over de kwekerij en vertelt van alles over de vele soorten coniferen. Bloemstyliste Martine Groot laat zien wat voor moois er allemaal te maken is met de verschillende soorten groen. Belangstellend kunnen zich opgeven via de website van BabStar.nl.

Programma:

  • 14:30 – 15.00 uur : ontvangst met koffie/thee in de kas.
  • 15:15 uur: rondleiding over de kwekerij
  • 16:15 uur: inspiratieworkshop door bloemstyliste Martine Groot.

Bron en foto’s: Bab Star

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties