Masterclass New Yorkse bloemisten in Amsterdam

De New Yorkse bloemisten Putnam & Putnam geven vrijdagavond 3 mei een masterclass in samenwerking met het Pulitzer Hotel in Amsterdam.

Michael en Darroch Putnam worden beschouwd als de meest besproken bloemisten uit New York en kunnen rekenen op Gwyneth Paltrow, Chrissy Teigen, Jason Wu en Candice Bergen als klanten en fans. Het bloemenduo is te zien in Vogue, Harper’s Bazaar en Elle Décor, en  heeft samengewerkt met merken als Bergdorf Goodman, Dior en Cartier.

De oprichters van Putnam & Putnam brengen hulde aan het tulpenseizoen, door het bezoek aan Pulitzer Amsterdam te starten met een reis naar de tulpenvelden in de bollenstreek. Zij zullen zich verdiepen in de Nederlandse bloemencultuur middels gesprekken met lokale bloemisten. Het duo krijgt in Amsterdam de kans hun inspiratie van schilderijen van Hollandse Meesters nog meer uit te breiden. Ook creëren ze een ‘signature flower installation’ voor Pulitzer Amsterdam die erna te bewonderen is in de bloemenboetiek in de entree van het hotel.

De masterclass staat centraal tijdens het bezoek aan Amsterdam. Op deze vrijdagavond krijgen hotelgasten en bloemenfans de kans om de interactieve bloemenmasterclass bij te wonen en zelf aan de slag te gaan. Putnam & Putnam nemen tijdens deze avond de juiste technieken en stappen door voor het maken van artistieke arrangementen. Deelnemers krijgen de kans hun bloemenschik-skills te verbeteren en een eigen tafelcreatie van verse bloemen mee naar huis te nemen. De masterclass is inclusief bloemige cocktails van de welbekende Pulitzer’s Bar en passende hapjes van de chef. Start van de masterclass is om 18.30 uur; de kosten bedragen 55 euro.

Bron en foto’s: Pulitzer Amsterdam

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties