Moederdagactie met Anthurium

Deze week start bij tuincentrum GroenRijk een actie met potanthuriums in samenwerking met kwekerscollectief Anthurium Info en Bloemenbureau Holland. In de aanloop naar Moederdag wordt de consument verleid tot het kopen van anthuriums.

Met deze shopperactivatie willen Anthuriumkwekers en -veredelaars de diversiteit van het assortiment laten zien en de sterke eigenschappen benadrukken. Anthuriums zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten én in de bloemen is een hartenvorm te herkennen. Dit maakt het een uitermate geschikt cadeau voor Moederdag, volgens Anthurium Info. Met onlineadvertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl, GroenRijk.nl en Anthuriuminfo.com worden consumenten bereikt.

Social media-actie

Van 3 tot en met 7 mei maken klanten ook kans op een exclusief Anthuriumpakket t.w.v. €50. Op de Instagrampagina van GroenRijk komen prijsvragen waarbij consumenten kans maken op een van deze vijf pakketten. Daarnaast krijgen klanten tot en met 11 mei een gratis mini-Anthurium bij aankoop van twee Anthuriumplanten.

Bron en foto: Beeld: GroenRijk        

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties