Muzikale opening Varend Corso Westland

Manoushka Zeegelaar-Breeveld, actrice en hoofdrolspeelster in de muzikale voorstelling Celia!, opent vrijdag 2 augustus het Varend Corso Westland. Zij verzorgt samen met de band Timbazo een salsa-act.

Het eerste weekend van augustus varen de 56 kleurrijke boten van Varend Corso Westland voor de 22e keer over de 80 kilometer lange route door de Zuid-Hollandse wateren. Het kleurrijke evenement met het thema WOW! vaart op 2, 3 en 4 augustus af om honderdduizenden toeschouwers te vermaken met al het moois dat de Nederlandse groente- en tuinbouw te bieden heeft. Jaarlijks bezoeken ruim een half miljoen mensen die driedaagse spektakel, met festiviteiten op het water én op de kade.

Traditiegetrouw zijn voor deze editie ook weer fiets- en boottochten naar het corso uitgezet. Verder wordt op verschillende plaatsen een vlootschouw georganiseerd waar bezoekers de boten van zeer dichtbij kunnen bekijken en zal ook het kindercorso uitvaren. Deze boten zijn volledig ontworpen en opgemaakt door kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Tijdens het corso-weekeinde varen de kinderen zelf mee.

Bron en foto: Varend Corso Westland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties