Gardenista 2021 zoekt toparrangeurs

De tweede editie van Gardenista vindt plaats van 26 tot en met 30 mei bij de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem. Het tuinevent zoekt toparrangeurs die groots bloemwerk willen maken in het thema Festival.

In mei 2019 vond de eerste editie van Gardenista bij Kasteel Ophemert plaats, georganiseerd door de vereniging KMTP/Groei & Bloei. Eén van de onderscheidende onderdelen van het festival was groots bloemwerk, ontworpen en gemaakt door toparrangeurs in samenwerking met studenten bloem & styling van vier verschillende opleidingen.

Het tuinfestival zoekt voor de tweede editie, die plaatsvindt in mei 2021, opnieuw arrangeurs die groots bloemwerk willen maken. ‘Weet jij met jouw vakmanschap het publiek gedurende de tweede editie in vervoering te brengen? Kun jij laten zien dat ‘bloemschikken’ vakmanschap is wat er toe doet en waar studenten én jijzelf een prachtig podium voor krijgen tijdens Gardenista? Dan nodigen wij jou van harte uit om samen met ons het bloemschikken tijdens dit groene festival tot een eyecatcher te maken’, aldus de organisatie van Gardenista.

Voor vragen kun je contact opnemen met Wilma Walenberg via walenberg@groei.nl of bellen met nummer 06-44998364.

Word jij de bloemschikkampioen van Gardenista?

Net als in 2019 organiseert Gardenista ook een bloemschikwedstrijd voor professionals studenten en amateurs in het thema Festival. Uit elke categorie worden drie winnaars bekendgemaakt die het op zondag 30 mei op het podium tegen elkaar opnemen voor de eerste prijs.

Kandidaten kunnen meedoen door maximaal vijf foto’s op te sturen van bloemwerk waar zij trots op zijn. Geef behalve je adresgegevens en telefoonnummer ook aan in welke categorie je mee wilt doen. Zodra je aanmelding is beoordeeld, ontvang je het inschrijfformulier en wedstrijdreglement. Er doen per categorie dertig deelnemers meedoen.

Bron en foto’s: Gardenista

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties