Najaarseditie Trendz was succesvol

De afgelopen editie van Trendz najaar op 25, 26 en 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. In totaal telde de beursvloer een kleine 290 exposanten en bijna 9.800 bezoekers.

Een deel van deze exposanten presenteerde zich op de volledig vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem, waar ook het Bloem&Blad Ondernemersplein was.
Van oudsher is Trendz een echte orderbeurs, maar de organisatie wil ook inspiratie bieden. Daarom was er Trendz Experience, het Trendz Café en het Bloem&Blad Ondernemersplein. Aafje Nijman (Brancheorganisatie InRetail) presenteerde de woontrends van 2020 in een uitverkocht Trendz Experience.

Airco
Ondanks de tropische temperaturen tijdens Trend, was het in de beurshallen aangenaam dankzij een nieuw energiezuinig aircosysteem. ‘De hitte buiten heeft er wel voor gezorgd dat we iets minder bezoekers mochten verwelkomen, maar de belangstelling onder retailers was nog altijd groot’, zegt Mascha de Bruin (Global Brand Manager) van Trendz. ‘Volgens onze exposanten was de kwaliteit van de bezoekers tijdens deze editie zeer goed. Dit resulteerde onder meer in veel orders en nieuwe samenwerkingen.’

De voorjaarseditie van Trendz is op 12, 13 en 14 januari 2020, eveneens in de Evenementenhal Gorinchem.

Bron Easyfairs, foto Bloem&Blad

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties