Nieuw bij Bloem&Blad abonnement: Mijn Bloem&Blad

Heb je in Bloem&Blad iets gelezen over een specifieke kweker, maar kun je het artikel niet meer terugvinden? Je zoekt inspiratie voor bruidswerk, maar het themanummers Bruidswerk is nergens meer te vinden. Herkenbaar? Dan heeft Bloem&Blad iets nieuws voor je: Mijn Bloem&Blad. Als abonnee van het magazine kun je vanaf woensdag 16 juni op Mijn Bloem&Blad alle artikelen digitaal terugkijken.

Om het makkelijk te maken zijn alle artikelen in rubrieken geordend. Zo vind je alle bloemen- en plantenarrangementen in de rubriek Inspiratie; alle kwekers in de rubriek De Kweker, alle winkelreportages in de rubriek De Winkel en alle zakelijke Ondernemen-artikelen in de rubriek Ondernemen enzovoort. En heb je zin in een van onze inspirerende masterclasses, dan kun je terecht in de Bloem&Blad Academie. Twaalf rubrieken staan vanaf morgen voor je klaar, gevuld met een schat aan artikelen, video’s en foto’s.

Hoe werkt het?

Op woensdag 16 juni gaat Mijn Bloem&Blad live. Op die datum ontvangen alle abonnees in hun mail een inlogcode van Bloem&Blad. Houd daarvoor ook je spambox in de gaten. Met deze code kun je inloggen op mijnbloemenblad.nl of je kunt inloggen via de knop ‘Mijn Bloem&Blad.nl op onze website. Ben je abonnee van Bloem&Blad, maar is jouw emailadres bij Uitgeverij Hortipoint niet bekend, stuur dan een e-mail naar abonnementen@hortipoint.nl. Dan wordt een inlogcode voor je geregeld.

En heb je nog geen abonnement? Kijk dan hier om snel en makkelijk een abonnement te regelen.

We hopen je op 16 juni op Mijn Bloem&Blad te zien!

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties