Nieuwe trosrozen Bridal Flow en Sweet Flow

Voorn Spray Roses introduceert twee nieuwe trosrozen: de witte Bridal Flow en de zachtroze Sweet Flow. Volgens de kweker zijn beide noviteiten ‘heel mooi toepasbaar zijn in bruidswerk’.

Kwekerij Voorn Spray Roses in Luttelgeest is zich vanaf 2017 gaan specialiseren in het telen van trosrozen. De eerste vijf cultivars, Josephine, Galina, Tanja, Justine en Aerobic, werden geselecteerd op belangrijke criteria zoals kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze, houdbaarheid en teeltwijze. Vervolgens introduceerde de kwekerij de cultivars Royal Porcelina, Pink Bubbles, Sweet Bubbles, B Bubbles, Coral Bubbles en Classic Sensation. Bridal Flow en Sweet Flow zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment binnenkort komt er nog een aantal noviteiten bij. Bridal Flow en Sweet Flow hebben allebei gegolfde bloemblaadjes.

De trosrozen worden jaarrond geteeld en zijn herkenbaar aan de zwart-witte verpakking. Het volledige assortiment is zes dagen per week rechtstreeks verkrijgbaar bij de kwekerij en vier dagen per week op de veiling in Aalsmeer.

Bron en foto’s: LM Flower Fashion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties