Ook Flower Parade Rijnsburg wijkt uit naar 2021

  De 75e editie van Flower Parade Rijnsburg rijdt pas op 14 augustus 2021 door de regio Rijnsburg. Door het verbod op evenementen tot 1 september 2020 gaat het Rijnsburgse bloemencorso dit jaar ook niet door.

  Voorzitter Dirk Hogervorst geeft aan dat de Flower Parade al maanden bezig was om een schitterende parade te regelen. “De laatste maand hebben we natuurlijk wel rekening gehouden met de mogelijke impact van de coronacrisis. Als het maar enigszins mogelijk was geweest en toegestaan, hadden we een bescheiden parade op de weg kunnen brengen. Een groot deel van onze partners was bereid medewerking te verlenen. Het verbod betekent dat we hierover geen beslissing hoeven te nemen.”

  Eerste keer in de geschiedenis
  Flower Parade Rijnsburg zou op 8 augustus 2020 rijden met het thema ‘Feest!’. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat het Rijnsburgse Bloemencorso helemaal niet wordt gehouden. Vorig jaar werd vanwege een flinke storm niet gereden, maar was er wel een drukbezochte indoor editie.

  Het bestuur van de Stichting Rijnsburgs Bloemencorso gaat alles in het werk stellen om de parade van 2021 de mooiste ooit te laten worden. Het thema ´Feest!´ blijft gehandhaafd. Op haar website meldt de Flower Parade Rijnsburg dat ze ervan uitgaat dat het evenement in 2021 extra feestelijk wordt.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties