Podcast over binden en boeien personeel

  Talentboom heeft afgelopen periode drie podcasts gemaakt over het binden en boeien van medewerkers in de boomkwekerij-, vaste planten en zomerbloemensector.

  In de podcasts interviewen scholingsconsulenten Robert Soesman en Marielle Mulder verschillende mensen uit de sector over een bepaald onderwerp. Over het onderwerp binden en boeien van personeel hebben ze gesproken met Bertus Boer van Zone.college uit Zwolle. Boer geeft zijn mening over het werven van (jonge) medewerkers.

  Het tweede gesprek was met Peter Heutinck van vaste plantenkwekerij Heutinck. De ondernemer vertelt over zijn manier van werven van personeel. Daarnaast probeert hij de kwaliteiten van medewerkers maximaal te benutten zodat het personeel tevreden is en  bij het bedrijf blijven werken.

  De derde podcast is een interview met Casper Schotman. Casper volgt op dit moment de opleiding Teelt en Technologie bij Zone.college in Zwolle en is medewerker van kwekerij Heutinck. Schotman bespreekt ook hoe de leidinggevenden met jongeren om kunnen gaan om ze plezier in het werk te laten hebben en houden.

  De podcasts zijn hier te beluisteren.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties