Presentatie nieuwe opleiding Bloem & Natuurlijk ontwerp

Vanaf het nieuwe schooljaar biedt Zone.college de nieuwe opleiding Bloem & Natuurlijk ontwerp aan. Deze sluit volgens de onderwijsinstelling aan bij de veranderende markt en de vraag naar goed opgeleide specialisten. Op donderdagavond 12 maart vinden voorlichtingsavonden plaats in Almelo en Zwolle.

Tijdens de voorlichtingsavonden geven docenten uitleg over de vernieuwde opleiding, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens de opleiding.

‘Het vakgebied Bloem, Groen en Styling is in ontwikkeling. De klassieke ‘bloembinder’ verliest terrein en de brede toepassing van bloem en groen in en op gebouwen staat enorm in de belangstelling. Nieuwe trends en innovaties die de wereld mooier en leefbaarder maken buitelen over elkaar heen. Daardoor is er een groeiende vraag naar mensen met een goede opleiding. Met de vernieuwde opleiding Bloem & natuurlijk ontwerp stomen wij studenten klaar die de wereld groener, mooier en gezonder willen maken’, aldus het Zone.college.

Geïnteresseerde studenten kunnen zich via de website aanmelden voor de informatieavonden, die duren van 19.00 tot 21.00 uur.

Bron: Zone.college | Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties