’s Zomers opent botanical warehouse in de Hofbogen

Op 1 juli vertrekken René en Michael, al 25 jaar trotse eigenaren van ’s Zomers in Rotterdam, samen met hun team naar een nieuwe locatie: een botanical warehouse in de Hofbogen, Zomerhofkwartier, eveneens in Rotterdam.

Michael Swier: ‘Na vijfentwintig jaar konden we met ’s Zomers in de Van Oldebarneveltstraat niet langer onze creativiteit kwijt. In de Hofbogen hebben we een locatie gevonden waarin we ons compleet nieuwe botanical warehouse precies zo kunnen laten groeien zoals wij dat willen. Wat je daarvan mag verwachten? Innovaties en experimenten in de beleving van bloemen en planten, presentaties, events, alles om de klant niet alleen met een bijzonder boeket naar huis te laten gaan, maar ook met een geweldige ervaring en een wereld aan inspiratie. Daarnaast geeft de nieuwe locatie ons meer ruimte voor het tot nu toe nog vrij onbekende studiowerk dat we doen. We denken mee met ondernemers over de inrichtingen en het tot leven laten komen van hun concept. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de foodhallen, het NHow hotel, Herman den Blijker of Tan Do van Little V, met wie we nu ook samenwerken aan zijn nieuw horeca concept ‘Dodo’.’

De Rotterdamse Hofbogen, waar ’s Zomers naartoe verhuist.

De komende maanden wordt de locatie in de Rotterdamse Hofbogen getransformeerd tot een groene oase waar een podium geboden wordt aan hoge kwaliteit bloemen en planten, stijlvol meubilair en unieke styling producten. Gedurende de ombouw richt ’s Zomers het terrein rond die locatie aan de Boekhorststraat 44 – 45 in als een festival waar klanten en bezoekers een sneak preview krijgen van wat het nieuwe botanical warehouse biedt. De officiële opening van het warehouse zal tegen de herfst plaatsvinden. De huidige winkel van ’s Zomers aan de Van Oldenbarneveltstraat 144 in Rotterdam blijft tot eind juni geopend voor reguliere verkoop en een uitverkoop.

Bron: ’s Zomers | Foto’s: Shutterstock en Bloem&Blad

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties