Terra Bleiswijk verhuist naar nieuwe locatie

Na een grondige verbouwing heeft Terra Bleiswijk (Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen) op 1 februari officieel de deuren van hun nieuwe accommodatie bij Royal Brinkman in Bleiswijk geopend.

Met het onderbrengen van Royal Brinkman, Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen onder één dak ontstaat volgens de drie bedrijven ‘een bijzonder meetingpoint voor kwekers en bloemisten in het groene hart. Dit meetingpoint wordt een plaats waar partijen met elkaar ideeën uitwisselen en innovaties ontstaan’.

De drie bedrijven hebben een overzichtelijk en toegankelijk winkelconcept gecreëerd waarbij gemak en onze stop-shopping op de voorgrond staat. ‘Ook al gaat de helft van onze verkopen tegenwoordig via de webshop, toch vinden wij het belangrijk om een fysiek verkooppunt te hebben waar het plezierig winkelen is’, aldus Menno Krabben van Royal Brinkman.

V.l.n.r.: Remco Weenink en Mark Mostert (Berkel Flowers), Menno Krabben (Royal Brinkman) en Gerard en Jan Hogervorst (Hogervorst verpakkingen).

Digitale communicatie

De ondernemers binnen Terra gaan zich nog meer richten op de nieuwe mogelijkheden van digitale communicatie met toeleveranciers waardoor de toeleveringsprocessen verder zijn te verbeteren. Hierdoor willen zij zorgen voor een up-to-date assortiment bloemen, planten en bloemisterijbenodigdheden. ‘Vandaag besteld, de volgende dag vers in de winkel van de klant.’

Bron en foto: Terra Bleiswijk

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties