Tevredenheid overheerst op &Trendz

  Voorjaarsbeurs &Trendz in Gorinchem is afgesloten. De eerste beurs van het seizoen liep van 15 t/m 17 januari. Een rondgang over de beurs liet zowel van standhouders als bezoekers tevreden geluiden horen.

  Welke standhouder je ook sprak op de beurs, allemaal waren allemaal positief gestemd. ‘Bloemisten zijn weer optimistischer’, ‘Er wordt weer meer ingekocht’ en ‘Ik merk echt dat het beter loopt’, waren de geluiden. Ook bloemisten liepen tevreden rond al bleven sommigen iets te lang hangen op de eerste verdieping, waar onder meer de Vakbloemist zich presenteerde.

  Workshops
  De aanwezigheid van de Vakbloemist, die verschillende workshops voor de bloemist organiseerde, was nieuw op &Trendz. Het platform voor bloemisten, organiseerde onder meer workshops ‘commercieel bloemwerk maken’, ‘verpakken’ en ‘social media’. Ook waren er op de eerste verdieping verschillende kwekers aanwezig die met de bloemisten in gesprek gingen over hun wensen.

  Natuurlijk
  Wat opviel in het aanbod potten en vazen waren vooral natuurlijke, rustige tinten. Slechts een enkeling, zoals Fidrio en Luimes&Luimes, pakte uit met kleurrijke producten. Ook natuurlijke materialen zijn er steeds meer, al is het aanbod – los van houten objecten – hiervan nog bescheiden. Behalve van hout, waren er potten van leer en kurk te zien.

  Bron en foto: Bloem&Blad