The Green Gallery creëert magische oase op Salone del Mobile

  Online magazine The Green Gallery komt tot leven op de Salone del Mobile, de internationale interieur- en designbeurs in Milaan. Samen met The Wunderkammer creëert het online magazine een magische oase op de beurs.

  De tuin van de Mediateca di San Teresa wordt voor de gelegenheid zes dagen lang omgetoverd tot een betoverende, florale wereld. ‘Met de natuurlijke kunstinstallatie nodigen we je uit om een florale wereld van The Green Gallery te betreden die betovert en je even stil en versteld doet staan. Een wereld die je leidt naar het toonaangevende Le Refuge’, aldus Esther de Waard van The Green Gallery.

  Le Refuge is een design meubelstuk van designer Marc Ange dat voor het eerst in Milaan tentoongesteld wordt door The Invisible Collection. ‘Le Refuge is een plek waar je rust en comfort vindt. Het is de projectie van een jeugdherinnering. De grote bladeren vormen een schuilplaats onder de zon, weg van de realiteit, net als het denkbeeldige oerwoud dat groeit in de kamer van een kind dat wil ontsnappen aan de waan van de dag.’

  The Green Gallery editie #6

  De lente-editie van The Green Gallery gaat eveneens op 4 april officieel live en staat in het teken van het ontwaken van de lente, met liefde voor de natuur, mystiek en botanische pracht. Het online magazine van Bloemenbureau Holland creëert hiervoor samen met The Wunderkammer en The Invisible Collection een exclusieve bloemen- en planteninstallatie, die mede tot stand komt dankzij de enthousiaste medewerking van veel kwekers en exporteurs.

  Bron en foto: Bloemenbureau Holland

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties