The Wunderkammer vindt onderdak in nieuw hotelproject

Florian Seyd en Ueli Signer gaan hun bedrijf The Wunderkammer vanaf maart samen met andere ondernemers in een vernieuwde vleugel van Hotel De L’Europe Amsterdam huisvesten. Het interieurontwerp van ‘t Huys is van het Amsterdams ontwerperscollectief Nicemakers.

Hotel De L’Europe Amsterdam opent in maart de deuren van ’t Huys: een vernieuwde vleugel van het hotel, met een eigen ingang aan de Nieuwe Doelenstraat, waar zowel de Amsterdammer als de hotelgast ‘Original Amsterdam Luxury’ vindt. ’t Huys biedt onderdak aan drie Amsterdamse toonbeelden van kunst, stijl en luxe: boekwinkel MENDO, Skins Spa en atelier The Wunderkammer, én aan een nieuw Italiaans restaurant: trattoria Graziella.

In het ontwerp van Nicemakers staan de stijl en intimiteit van een Amsterdams grachtenpand, met haar voor- en achterhuis, centraal. De plek van The Wunderkammer heeft de functie van een atelier waar designers Florian Seyd en Ueli Signer hun bloemkunstwerken, interieurobjecten en curiosa tonen. Vanuit deze plek verzorgen zij alle bloemen en beplanting voor het naastgelegen hotel De L’Europe Amsterdam. Alle vier de bedrijven zijn via een overdekte binnenplaats in het hotel, ‘d Tuyn’, met elkaar verbonden.

Bron en foto: Hotel De L’Europe

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties