TICA steunt industriële ontwikkeling ontwikkelingslanden

TICA organiseert van 3 tot en met 6 juni een pop-up tentoonstelling met artikelen en ontwerpen uit Egypte. De expositie is in het kader van de samenwerking van het groothandelscentrum met UNIDO, een organisatie van de Verenigde Naties die de industriële ontwikkeling in ontwikkelingslanden wil versnellen.

In het B2B event presenteren ontwerpers/bedrijven uit Egypte hun producten binnen de productgroepen woondecoratie, klein meubilair, verlichting en woontextiel; veelal handgemaakt, mondgeblazen en handgeweven. TICA biedt designers en bedrijven uit Egypte een podium om hun producten en ontwerpen te presenteren aan de bezoekers en pashouders. Zij hebben de mogelijkheid om rechtstreeks bij de ontwerper/fabrikant een order te plaatsen voor levering van deur tot deur.

TICA werkt samen met Creative Mediterranean Project – United Nations Industrial Development Organization (Unido). Unido is een gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties die de industriële ontwikkeling in ontwikkelingslanden wil bevorderen, promoten en versnellen.

Bron en foto: TICA

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties