Tv-programma Groene Handen zet bloemen en planten centraal

  RTL 4 start op 9 april met het nieuwe tv-programma ‘Groene Handen’, een programma waarbij planten, bloemen én de natuur centraal staan. De presentatie is in handen van Lodewijk Hoekstra en arrangeur Sarah Dikker geeft elke week tips op het gebied van bloemen en planten.

  In samenwerking met verschillende experts laat Lodewijk Hoekstra zien hoe je op een leuke en verantwoorde manier kan genieten van tuinieren en buiten zijn. Tv-kok Hugo Kennis gaat aan de slag in zijn eigen tuin en bewijst zo hoe leuk én makkelijk het is om zelf groente en fruit te kweken. En bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker geeft iedere week tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

  Langs bij kwekers

  Wekelijks wil Groene Handen de kijker inspireren met een weekendtuinklus waarbij gemak, plezier en weinig budget centraal staan. Lodewijk gaat langs bij kwekers om zo alles te weten te komen over de passie waarmee planten gekweekt worden. In elke uitzending gaat hij zijn eigen domein in om te laten zien hoe hij stap voor stap zijn eigen tuin aanlegt.

  Groene Handen wordt geproduceerd door NICE Media en komt tot stand in samenwerking met 247Green.

  Bron en foto: 247Green.nl