Vondelpark verandert in ‘bloemenzee van liefde’

  Door samenwerking tussen de vereniging Vrienden van het Vondelpark en de sierteeltbedrijven Florensis en Danziger wordt het groene hart van Amsterdam – het Vondelpark – deze zomer omgetoverd tot een bloemenzee van liefde.

  Florensis (plantenveredelaar/vermeerderaar uit Hendrik-Ido-Ambacht) en plantenveredelaar Danziger (uit Israël) hebben 12.000 Petunia’s Amore beschikbaar gesteld aan de gemeente Amsterdam. De nieuwe Petunia Amore ‘Queen of Hearts’ heeft in elke bloem vijf harten. Met de slogan ‘Share your love’ verspreiden de Amore-planten hun liefde uit over het Vondelpark, is de gedachte achter de samenwerking.

  Van 9 tot en met 14 mei hebben vertegenwoordigers van bedrijven, instellingen, scholen en individuen 7.000 petunia’s geplant rond het standbeeld van Joost van den Vondel en 5.000 rond de muziekkoepel.

  #ShareYourLove Day

  Op maandag 5 juni, 2e Pinksterdag, vindt in het Vondelpak de #ShareYourLove Day plaats. Van 13.00 tot 18.00 uur is er een muziekprogramma bij het Openluchttheater en wordt het prieel opengesteld om een #ShareYourLove-moment vast te leggen.

  Bron en foto: Florensis

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties