Welkom op het Bloem&Blad Ondernemersplein op TrendZ

Bloemisten, bloemstylisten en tuincentra kunnen hun hart ophalen tijdens de komende editie van TrendZ Najaar op 25, 26 en 27 augustus in Evenementenhal Gorinchem. Er komt namelijk een speciaal plein gericht op deze bezoekersdoelgroepen: het Bloem & Blad Ondernemersplein. De initiatiefnemers zijn beursorganisator Easyfairs en uitgeverij Hortipoint van onder andere het vakblad Bloem & Blad. Beide partijen tekenden onlangs het samenwerkingscontract.

De focus van TrendZ ligt op het zien en inkopen van nieuwe collecties. Ook is de bezoeker op zoek naar kennis over de laatste trends. Sinds de afgelopen editie heeft TrendZ een Kenniscentrum geïntroduceerd. Dit succesvolle experiment wordt voor de komende editie verder uitgebreid met twee plekken op de beursvloer: TrendZ Café en TrendZ Experience, waar experts door middel van workshops of presentaties de bezoekers bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen. ‘Ook bloemisten, bloemstylisten en tuincentra zijn op zoek naar meer kennis en aanbod op de vakbeurs. Wij willen hen graag voorzien in deze behoefte en daarom introduceren we speciaal voor deze belangrijke bezoekersdoelgroep het Bloem & Blad Ondernemersplein’, zegt Mascha de Bruin namens TrendZ.

V.l.n.r.: Masja Pit (Hortipoint, Bloem & Blad), Mascha de Bruin (Easyfairs, TrendZ), Jeannet Hooftman (Redacteur Bloem & Blad) en Nikki olde Hanter (Easyfairs, TrendZ). Fotobron: Easyfairs Nederland.

Het Bloem & Blad Ondernemersplein wordt ingericht op de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Op dit plein zijn workshops en presentaties van diverse sprekers bij te wonen, toegespitst op bloemisten, bloemstylisten en tuincentra. Een van de presentaties is een bloemenproeverij, gegeven door Anna Koster van Floral Touch. Rondom het Bloem & Blad Ondernemersplein komen zoveel mogelijk exposanten te staan die interessant zijn voor deze bezoekersdoelgroepen. De Bruin: ‘We zijn al met verschillende partijen in gesprek die ervoor kunnen zorgen dat er voor hen een compleet aanbod is.’

Bovendien is er elke beursdag van 13.00 tot 15.00 uur een ondernemersborrel op het Bloem & Blad Ondernemersplein. Tijdens deze borrel zijn interessante onafhankelijke partijen aanwezig, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, personeel & organisatie, inkoop/verkoop, jongeren (studenten van groen, bloem & design opleidingen) en marketingspecialisten. Bezoekers kunnen met deze partijen onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek en kennis vergaren over het ondernemen van nu. ‘Denk bijvoorbeeld aan het thema jongeren/studenten. Hoe kunnen bloemisterijen nieuw talent aantrekken?’, legt Masja Pit namens Bloem & Blad uit.

De aankomende editie van TrendZ Najaar is te bezoeken op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus in Evenementenhal Gorinchem, eenvoudig te bereiken via de A15 en A27.

Bron en foto: Easyfairs Nederland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties