Welkom op het Bloem&Blad Plein op Trendz

Van 22 tot en met 24 augustus vindt Trendz plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Samen met Van der Vijver Bloemengroothandel is Bloem&Blad weer op de vakbeurs aanwezig op het Bloem&Blad Plein. Over de drie dagen verdeeld zijn er bloemendemonstraties, Q&A’s over bloemen en planten en is de redactie ‘s middags aanwezig om vragen te beantwoorden.

Zondag 22 augustus geeft arrangeur Ilona Oostenveld drie demonstraties op het Bloem&Blad Plein: om 10.30, 13.00, 15.00 uur. Ilona is meesterbinder, gespecialiseerd bloemstylist en sieradenontwerpster. Tijdens deze demo’s gaat ze voor Smithers Oasis werken met de biolijn.

Op maandag 23 en dinsdag 24 augustus is het de beurt aan bloemstylist Thijs Harmens. Hij geeft op beide dagen om 10.30 uur, 13.00 en 15.00 uur demonstraties en op maandagavond ook nog om 19.30 uur. Hij doet dit in samenwerking met Van der Vijver Bloemengroothandel. Thijs is een gepassioneerd bloemist die zowel projectmatig als in winkels werkt. Hij neemt de bezoekers mee in de technieken die hij beheerst en laat zien hoe zij indrukwekkende of makkelijk verkoopbare arrangementen kunnen maken.

Redactie in de middag aanwezig

Tussen de demonstraties door is er ruimte om meer kennis te vergaren over bloemen en planten door middel van Q&A’s met Mirjam van der Meer van MEER Plantengroothandel en met Van der Vijver. Op alle drie de beursdagen is de redactie van Bloem&Blad ’s middags aanwezig om vragen over het magazine en het online platform MijnBloemenBlad.nl te beantwoorden.

Programma Trendz Café

Traditiegetrouw organiseert de beurs zelf ook lezingen in het Trendz Café. Op zondag 22 augustus om 11.00 en 14.00 uur geeft Jody Hoogendoorn van de Pinacademie tips & tricks over het gebruik van Pinterest. Zij leert je tijd en geld te besparen door dit sociale medium voor je bedrijf te laten werken en hoe je bereik en bezoekers kunt verdubbelen.

Op maandag 23 augustus om 11.00 en 14.00 uur geven Martijn Muller en Martin Klomp van Marketingbureau MM een presentatie met als thema ‘Opvallen door oprecht jezelf te zijn’. En op dinsdag 24 augustus om 11.00 en 14.00 uur geeft Frederique van Gemert een presentatie over Productfotografie. Hoe maak je simpel en goedkoop mooie productfoto’s in jouw winkel/showroom?

Registreren voor de beurs

Bezoekers hoeven zich vooraf niet in te schrijven voor de verschillende sessies. Ze kunnen plaatsnemen in het Trendz Café en op het Bloem&Blad Plein. De demonstraties die op het Bloem & Bladplein plaatsvinden, worden ook uitgezonden in het Trendz Café.

Registratie voor de beurs is wel verplicht en kan hier. De organisatie van Trendz stelt alles in het werk om deze najaarseditie coronaproof te kunnen laten plaatsvinden.

Bron en foto’s: Trendz

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties