Maak kennis met het Bloem&Blad Plein op Trendz

Van 6 tot en met 8 februari vindt Trendz voorjaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Ook het Bloem&Blad Plein is weer aanwezig op de vakbeurs. Verdeeld over drie dagen zijn er bloemendemonstraties, Q&A’s over bloemen en planten en is er de finale van de Bloem&Blad Talent Award 2022.

Zondag 6 februari geeft arrangeur Ilona Oostenveld drie demonstraties op het Bloem&Blad Plein. Deze vinden plaats om 10.30, 13.00 en 15.00 uur. Ilona is een creatieve aanpakker, gespecialiseerd bloemstylist en sieraden-ontwerpster. Tijdens deze demo’s gaat ze voor Smithers Oasis werken met de biolijn.

Finale Talent Award

Op maandag 7 februari is het de beurt aan de drie finalisten van de Bloem&Blad Talent Award 2022. Om 10.30 uur is de introductie van de Talent Award, waarna om 10.45 uur de eerste ronde ‘stijl opdracht’ begint. De tweede ronde met de vintage vaas begint om 11.45 uur en om 12.45 uur is laatste ronde met de mystery box. Om 15.30 uur is de uitreiking en wordt de winnaar van de Talent Award 2022 bekend gemaakt. De Talent Award wordt dit jaar weer gesponsord door Van der Vijver Bloemengroothandel, MEERgroothandel, Smithers-Oasis en Chrysal.

Bloem&Blad plein

Seminars

Dinsdag 8 februari vinden er om 10.30, 13.00 en om 15.00 uur seminars plaats door Luciënne van Os. Luciënne is eigenaar van 20nu en gaat het hebben over groenstyling. Ook neemt ze ons tijdens de seminars mee in het klant gesprek, je plan van aanpak, de presentatie naar de klant, de inkoop, uitvoer en het eindresultaat.

Bezoekers hoeven zich vooraf niet te registeren voor de verschillende sessies. Ze kunnen plaatsnemen op het Bloem&Blad Plein. Registratie voor de beurs is wel verplicht en kan hier.

Bron en foto:Bloem&Blad

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties