ZONheroes fietsen 500 kilometer voor goede doel

  De ZONheroes, medewerkers, leveranciers en relaties van FloraZON in Venlo, gaan eind juni al fietsend zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Ronald McDonald-huizen in Limburg. Binnen 24 uur willen ze 500 kilometer fietsen.

  Het team ZONheroes bestaat uit vijftien medewerkers, leveranciers en relaties van FloraZON. Zij fietsen op 24 en 25 juni de HomeRide, waarbij binnen 24 uur 500 kilometer moet worden afgelegd. De route start in Utrecht, en gaat in de vorm van een hart door Nederland.

  ‘De grote afstand leggen we af om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders juist te verkleinen. We hebben drie papa’s in onze groep die te gast zijn geweest in het Ronald McDonald-huis, en als geen ander weten hoe belangrijk deze huizen zijn; samen zijn wanneer dit het hardst nodig is: als je kind ziek is’, aldus -.

  Diverse acties

  De ZONheroes hebben diverse acties opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Ronald McDonald-Huizen. Ebus heeft een speciaal assortiment planten staan die kwekers ter beschikking hebben gesteld, en waarvan de vergoeding volledig naar dit goede doel gaat. Ook worden op FloraZON loten verkocht waarmee verschillende prijzen zijn te winnen.

  Bron en foto: FloraZON

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties