Appeltern weer open voor vijftig bezoekers per dag

  Met ingang van 20 maart zijn de Tuinen van Appeltern weer open voor maximaal vijftig bezoekers per dag. Wel is het noodzakelijk om van tevoren entreetickets te reserveren.

  Via de NFC-tag of de QR-code kun je informatie over een tuin opvragen.

  Het tuininspiratiepark is uitgebreid met een Outdoor Tuinwinkel. Alles wat je in het 22 hectare grote park ziet, kun je direct via je smartphone bestellen. Daarom is het tuininspiratiepark te beschouwen als buitenwinkel en mag het maximaal vijftig bezoekers per dag ontvangen volgens de RIVM-richtlijnen.

  Meteen aanschaffen

  Bij elke tuin kun je via een NFC-tag (te herkennen aan het Wifi-icoontje) of een QR-code met je smartphone alle informatie van een tuin opvragen: wie heeft de tuin bedacht, wie heeft hem gemaakt, hoe zit de tuin in elkaar, welke materialen zijn gebruikt en waar kun je die kopen? Alle producten en planten in beeld kun je meteen online aanschaffen. Sommige kun je direct meenemen, andere worden bij je thuisbezorgd.

  In het park zijn meer dan tweehonderd verschillende tuinen te zien en allerlei deelgebieden zoals de Nationale Vaste Planten Tuin, de Wilde Weelde Wereld en het Ontdekkingseiland.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties