Nu in het vakblad

€ 248

De Boomkwekerij

Abonneer nu
 • Nieuwigheden

  De nieuwe beurs met de nadruk op nieuw sortiment Garden Trials and Trade is positief van start gegaan. Lees in De Boomkwekerij reacties van deelnemers en bezoekers en een verslag van wat er allemaal te zien was.

 • Mini-drone

  Het past op de palm van je hand. Maar onderschat ze niet, want als het aan de ontwikkelaars ligt van deze mini-drones is dit de toekomst in de gewasbescherming. Hoezo? Lees het in De Boomkwekerij nummer 13 van 22 juni 2018.

 • Laatste bijdrage Harry Schrama

  Jaren gaf hij zijn wijze en nuchtere kijk op allerlei zaken die in het vak spelen in de rubriek De Stelling. Deze De Boomkwekerij voor de laatste keer, want voor de rubriek is het goed weer eens nieuwe gezichten te zien en nieuwe visies te horen. De Stelling gaat dit keer over een onderwerp dat getuige de reacties een hoop vakgenoten bezighoudt: hagelschade. En ook Harry heeft daar ervaring mee....

 • Peter van der Avoird

  Van der Avoird Trayplant won een poosje terug de titel Agrarisch Ondernemer van het jaar. Lees in De Bomkwekerij een diepgaand gesprek met kweker Peter van der Avoird over wat zijn manier van ondernemen kenmerkt.

 • Dirand van Wijk

  De nieuwe onderzoekslocatie van Cultus draait nu al een poosje en in De Boomkwekerij van vrijdag 22 juni vertelt Dirand van Wijk wat dat aan praktische kennis voor het vak oplevert.