Nu in het vakblad

€ 248

De Boomkwekerij

Abonneer nu
 • Hoe voorkom je dat werkdruk stress wordt?

  Vaak is de werkdruk op de kwekerij onderwerp van gesprek bij de koffie op kwekersbijeenkomsten en in de wandelgangen van beurzen. Maar wanneer wordt werkdruk stress? De Boomkwekerij sprak met diverse mensen uit de sector.

 • Kan iedereen een betalingstermijn verzinnen?

  Mijn leveranciers zetten allerlei verschillende betalingstermijnen op hun factuur. Het lijkt wel volstrekt willekeurig. Ik wil echter een vaste betalingstermijn hanteren voor al mijn leveranciers. Wat is hierover wettelijk geregeld en mag iedereen zomaar een betalingstermijn verzinnen?

 • Een keur aan portaaltrekkers

  Portaaltrekkers zijn helemaal trendy in de boomkwekerij. De wijnbouw is al lang niet meer de enige bron van innovaties. Tegenwoordig hebben enige merken landbouwtrekkers een model met een hogere bodemvrijheid. En allerlei bouwers maken portaaltrekkers in serie of volledig op maat.

 • Cash-and-carry van de toekomst

  In maart van dit jaar opende Landgard haar ‘cash-and-carry van de toekomst’ in Straelen-Herongen. Met deze nieuwe formule zet de Duitse afzetorganisatie vol in op het bieden van inspiratie. Eigen concepten spelen hierin een centrale rol. De ervaringen in de ‘Zukunftsmarkt’ gebruikt Landgard om ook haar andere cash-and-carry’s toekomstproof te maken.