Beleving staat centraal in nieuwe flagshipstore Intratuin

    Vandaag, vrijdag 1 maart, opent Intratuin de deuren van een gloednieuwe flagshipstore in Deventer. Het aanbod is vertrouwd maar de winkelformule ging volledig op de schop en draait om een groene lifestyle.

    In de nieuw gebouwde winkel van 9000 m2 kunnen klanten terecht voor (buiten)planten, (tuin)meubels, dieren(benodigdheden) en (woon)accessoires maar kunnen ze ook van alles leren over thema’s als ‘leven in de tuin’. Een orangerie op het buitenterrein biedt ruimte aan afwisselende workshops, in de groentetuin worden verse groenten en fruit verkocht en bezoekers kunnen in de proeftuin eten uit de lokale kas. Een bezoek aan deze gloednieuwe flagshipstore levert, naast inspiratie, ook kennis op over de natuur middels een audiotour met groene weetjes, adviezen en inspirerende verhalen.

    Twee verschillende routes

    ‘De nieuwe Intratuinvestiging in Deventer herbergt voor het eerst de geheel vernieuwde formule waar Intratuin en SVT Branding + Design Group ruim 5 jaar aan hebben gewerkt’, aldus Michel van Tongeren van SVT. Omdat de gloednieuwe Intratuinvestiging is opgebouwd uit verschillende conceptstores, stappen bezoekers letterlijk een lifestyle ‘magazine’ binnen waarin zij als het ware door de verschillende rubrieken kunnen lopen. Dit nieuwe concept sluit aan bij de veranderde samenleving waarin enerzijds snelheid en gemak en anderzijds beleving belangrijke wensen zijn van de consument. Om daaraan tegemoet te komen is een korte route gemaakt voor de snelle, doelgerichte koper en een uitgebreide route met gevarieerde afdelingen voor Intratuin-fans die uitgebreid komen winkelen.

    Plukboeket samenstellen

    Naast groen en accessoires voor het interieur en exterieur kunnen mensen terecht voor diverse workshops. Bij ‘Leven in de Tuin’ worden handige tips en tricks gegeven over het aantrekkelijk maken van de tuin voor vlinders, bijen, insecten en vogels. Bij het ‘Bloematelier’ kunnen bezoekers zelf een plukboeket samenstellen (of de bloemstylisten doen het) en bij ‘Eten in de Proeftuin’ staan gerechten met seizoensgebonden producten op het menu.

    Bron en foto’s: Intratuin

    guest
    0 Reacties
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties