De Boomkwekerij Nieuws Bestellingen Duits grootgroen blijven achter op trend

Bestellingen Duits grootgroen blijven achter op trend

0

Ondanks dat in Duitsland groen volop in de belangstelling staat, groeit de markt voor het openbaar groen maar mondjesmaat.

„Van een echte afzetstijging op de markt voor openbaar groen durf ik niet te spreken”, zegt bijvoorbeeld Rainer Lingnau van Bruns Baumschulen. „Mijn indruk is dat de markt de laatste jaren stabiel is. Het is bovendien een markt die voor 100% werkt op basis van inschrijving en dat zorgt voor scherpte onder aanbieders.”

Over de Duitse markt voor grootgroen: ’De markt is nog altijd niet op het niveau van voor de crisis’ zegt de één. ’Onveranderd’, zegt een ander vanaf de beursvloer van IPM. (foto: Ron Barendse)

Lees meer reacties over de Duitse aanlegmarkt van onder andere Van den Berk Boomkwekerijen en Wilhelm Ley Baumschulen in De Boomkwekerij 4. Dit nummer ligt vanaf 14 februari bij abonnees op de mat. Lees het artikel ook in het digitale magazine.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar