Thema GrootGroenPlus is ’Gegrond’ en Plantarium|Groen-Direkt voor kwart gevuld

Vakbeurs GrootGroenPlus heeft gekozen voor ’Gegrond’ als beursthema. Deelnemers worden uitgedaagd om hun grond te laten zien. Vakbeurs Plantarium|Groen-Direkt meldt dat twee weken na de start van de inschrijving de beurs voor een kwart is gevuld.

Een levende, rijke en gezonde bodem is volgens de beursorganisatie van GrootGroenPlus de basis voor de teelt van boomkwekerijproducten. Niet voor niets kiezen veel kwekers dan ook voor grondgebonden teelten. De vakbeurs heeft daarom dit jaar voor het thema ’Gegrond’ gekozen.

Deelnemers aan de beurs worden uitgedaagd hun grond te tonen. Ook kunnen zij grond inzenden om te laten zien waarom hun producten het best tot bloei komen in specifieke grondsoorten. Tijdens de beurs wordt een prijsvraag onder de titel ’Goede bodem’ uitgeschreven.

Vakbeurs GrootGroenPlus wordt gehouden 5 tot en met 7 oktober in Zundert gehouden.

Plantarium|Groen-Direkt voor kwart gevuld

Twee weken na opening van de inschrijving voor Plantarium|Groen-Direkt is volgens de organisatie van de nieuwe beurs een kwart van de beschikbare oppervlakte verkocht.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende opties: Basic, Comfort en Premium.

Basic voorziet in de behoefte van bedrijven om hun planten op cc-karren te presenteren. Een Comfort-stand is een wat meer aangeklede stand die volgens de beursorganisatie ook voor niet-groene deelnemers interessant is. De Premium-deelnemer maakt gebruik van vrije standbouw. Tot en met 15 mei geldt een korting op de vierkantemeterprijs.

Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus in Hazerswoude-Dorp/Boskoop.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties