Bezoekersaantal Royal FloraHolland Spring Fair is stabiel

De vorige week gehouden Royal FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer trok volgens de organisatie 600 bezoekers. Dit aantal is vergelijkbaar met voorgaande jaren.

De beursorganisatie toonde zich na afloop van de Royal FloraHolland Spring Fair tevreden over de opkomst. „Het is geen grote beurs, maar dat hoeft ook niet. De beurs voorziet in een behoefte en dat is wat belangrijk is”, zegt Auke Heins, Portfoliomanager Trade Fairs & Events bij Royal FloraHolland.

Groen-Direkt

Op de website van Royal FloraHolland was in aanloop naar de beurs een verwijzing te zien naar de Lentedagen van Groen-Direkt die op 9 en 10 april werd gehouden. „Als kopers onze beurs en die van Groen-Direkt combineren kan dat in het voordeel zijn voor onze leden en dat is de reden waarom we zo’n verwijzing maken. Maar dat is op zich niets nieuws, dat hebben we in het verleden vaker gedaan, bijvoorbeeld door klanten te wijzen op beurzen bij handelaren Noviflora en FleuraMetz”, aldus Heins.

Lees in De Boomkwekerij 9 hoe de handelsstemming was tijdens de Royal FloraHolland Spring Fair. Deze ligt 28 april bij abonnees op de mat.

Foto: Hans Korbee

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties