Hortipoint Bezoekersrecord voor TrendZ Voorjaar

  Bezoekersrecord voor TrendZ Voorjaar

  0

  TrendZ Voorjaar, op 13, 14 en 15 januari in Gorinchem, is bezocht door een record aantal bezoekers: 12.443. Nooit eerder kwamen zoveel bezoekers op het driedaagse inkoopmoment af volgens de organisatie.

  De bezoekersaantallen van TrendZ stijgen voor het vierde jaar op rij. ‘Dit was een zeer geslaagde editie met als klap op de vuurpijl een nieuw bezoekersrecord. Hoe gaaf is dat! Maar wat voor ons vooral het verschil heeft gemaakt zijn alle positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers’, zegt Mascha de Bruin namens TrendZ.

  Het vernieuwde beursteam zag verder dat meer dan 250 exposanten en ruim 450 verschillende merken vertegenwoordigd waren op de beurs. Een nieuw onderdeel op deze editie van TrendZ was het Kenniscentrum, waarin meerdere keren per dag lezingen en workshops plaatsvonden. De beursorganisatie gaat dit nieuwe initiatief op de aanstaande najaarseditie verder uitbouwen.

  De eerstvolgende editie is TrendZ Najaar op 25, 26 en 27 augustus in Evenementenhal Gorinchem. In 2020 keert TrendZ Voorjaar weer terug op 12, 13 en 14 januari.

  Meer over de beurs in de eerstkomende editie van Bloem&Blad.

  Bron en foto’s: TrendZ/Easyfairs

  Reageer op dit artikel

  avatar