Boomkwekerij Michels-Classens wint ondernemersprijs

  Boomkwekerij Michels-Classens is winnaar van de Loek Nelissenprijs en daarmee uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Dit is de Venrayse ondernemersprijs waarbij een vakjury de winnaar aanwijst. Dat meldt Peel en Maas.

  De jury looft het bedrijf in een rapport: „Ondernemen zit hier in het bloed. Dat kwam tot uiting tijdens het jurybezoek door de passie waarmee eenieder zijn of haar onderdeel presenteerde. Als een aaneengesloten front komt de familie Michels–Classens op je af en overdondert je met hun passie voor ondernemen. De harde leerweg die Jan heeft moeten afleggen om het bedrijf boven water te houden, vertaalt zich nu in een ondernemers- en werkersmentaliteit bij zijn kinderen. Vol trots wordt dan ook gesproken over de bedrijven. Voor Jan en Marian is hiermee een doel gerealiseerd om alle kinderen de mogelijkheid te bieden in te treden in het bedrijf.”

  Uitreiking van de Loek Nelissenprijs aan kweker Jan Michels.

  De ondernemersprijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving en werden donderdagavond uitgereikt.

  Boomkweker Jan Michels reageerde met trots op de verkiezing, meldt Peel en Maas. De ondernemersprijzen hadden dit jaar ‘IJzersterk’ als thema.

  Het trotse team van Boomkwekerij Michels-Classen bij de uitreiking van de ondernemersprijs in Venray.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties