Compas Agro officieel van start

De officiële opening van het nieuwe kantoor van Compas Agro was donderdag 14 februari tevens het moment om de start van het nieuwe bedrijf te vieren dat het werk van Cultus Agro Advies doorzet.

De officiële opening werd verricht door wethouder Bob Vostermans van gemeente Horst aan de Maas. „Het doet mij veel deugd dat ondernemers als Dirand en Ronnie ervoor kiezen om zich hier te vestigen. Het is goed om te zien dat de samenwerking en interactie tussen bedrijven die we voor ogen hadden voor deze locatie, nu ook daadwerkelijk in de praktijk wordt gebracht.”

Compas Agro is gevestigd in Villa Flora op het voormalige Floriadeterrein in Venlo. De bv wordt gerund door Dirand van Wijk en Ronnie de Hoon. Simon van Houwelingen, Ard Hendrix, Hans Pijpers, Mariken Schenkeveld en Vera Schatorjé zijn vanuit het voormalige Cultus Agro Advies meegegaan naar de nieuwe onderneming.

Compas Agro richt zich op advies en projecten in boomkwekerij en groenteteelt. Daarnaast verwachten de ondernemers veel samen te werken met andere partners, zoals BVB Substrates. En ook Brightlabs die eveneens is gevestigd in Villa Flora.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties