De Boomkwekerij Teelt Delphy-adviseur Wil de Bresser met pensioen

Delphy-adviseur Wil de Bresser met pensioen

0

Wil de Bresser, specialist economie en strategie bij Delphy, gaat per 1 maart met prepensioen. Hij is bijna 40 jaar werkzaam geweest bij Delphy. John Steenbakkers is zijn opvolger.

De Bresser gaf bij Delphy aan boomkwekers in eerste instantie teelttechnisch advies. Later werd dit financieel en strategisch advies op het gebied van ondernemersplan, liquiditeitsbegroting of financieringsbegroting en kostprijsberekening. Naast het advieswerk was De Bresser ook werkzaam als register taxateur in de boomkwekerij met specifieke aandacht voor fiscale voorraadwaardering.

Werkzaamheden overdragen

De Bresser is tot eind februari bereikbaar om werkzaamheden af te ronden. Zijn taken worden overgenomen door senior adviseur John Steenbakkers en Arie Schipper. Steenbakkers werkt sinds maart 2017 bij het team Boomteelt van Delphy als senior adviseur boomteelt, taxateur boomkwekerij en specialist economie en strategie vanuit locatie Boxtel. Arie Schipper werkt al ruim 25 jaar als senior adviseur bij Delphy vanuit kantoor Hazerswoude-Dorp.

Reageer op dit artikel

avatar