Dennis van der Lubbe verlaat Bloemenbureau Holland

  Directeur Dennis van der Lubbe verlaat per 31 december Bloemenbureau Holland (BBH). Hij wordt Europees marketing directeur voor een startup op het gebied van corporate wellness.

  „Er is nooit een goed moment om een organisatie te verlaten”, zegt Dennis van der Lubbe. „Maar de kans die voorbijkwam, kon ik niet laten schieten. Ik ben erg trots op het team van het Bloemenbureau en alles wat zij de laatste jaren hebben weten te bereiken. De uitdaging voor de organisatie ligt nu vooral in het creëren van meer verbinding met onze achterban en de rest van de sector, door aan de stakeholders goed te laten zien wat BBH doet en bereikt.”

  Dennis van der Lubbe, foto BBH.

  Verbinden

  Wie Van der Lubbe opvolgt is op dit moment nog niet bekend. De werving van een nieuwe directeur is gestart. BBH-voorzitter Marco van der Sar: „In deze fase waar BBH zich in bevindt is het belangrijk dat we een directeur vinden die het team van BBH kan begeleiden, maar die ook in staat is om onze sector met elkaar te verbinden vanuit de activiteiten die BBH doet voor de betalende supporters. Het is jammer dat Dennis heeft besloten een andere richting te kiezen, echter de basis die in de afgelopen jaren is neergezet geeft ons een goede uitgangspositie om op door te ontwikkelen.“

  Van der Lubbe was sinds maart 2018 directeur.

  In een column in de Bloemisterij van deze week gaat hij onder meer in op zijn vertrek. Lees de column alvast via MijnBloemisterij.nl.

  Geen abonnement? Bel 071 5659644 of klik hier.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties